Продамо Циганкова лише в топовий клуб – Ігор Суркіс

Продамо Циганкова лише в топовий клуб – Ігор Суркіс

Укрінформ
Президент «Динамо» радить лідеру команди не поспішати з переїздом в Європу.

Президент «Динамо» Ігор Суркіс розповів про гру команди і майбутнє головного тренера Олександра Хацкевича та лідера Віктора Циганкова. Про це він розповів в інтерв'ю програмі «Профутбол».

«Хацкевич працює з тими, хто є. Команда, вважаю, прогресує, є багато молодих гравців. Так, переслідують травми, змушені грати з Вербичем в атаці. Коли відновляться Соль і Бесєдін, буде інша команда. У Хацкевича діючий контракт, після закінчення сезону сядемо, обговоримо, що робити далі.

Циганков - лідер і капітан команди. Він веде за собою команду. Може, не вистачає стабільності, але він молодий хлопець. Він стає мужиком, і з кожним сезоном буде додавати. Ми готові відпустить будь-кого, якщо буде відповідна пропозиція для клубу і футболіста.

Читайте також: Віктор Циганков став кращим футболістом 23 туру чемпіонату України

Клуб, який захоче купити Циганкова, має буде топовим. Йому немає сенсу переходити в звичайну команду навіть з ТОП-5 чемпіонатів. Моя думка, він повинен якийсь час ще пограти в «Динамо», стати справжнім лідером і тоді розглянемо питання про його продаж», - сказав Суркіс.

Нагадаємо, «Динамо» йде на другому місці в турнірній таблиці УПЛ, відставання від «Шахтаря» становить 7 очок. Наступний матч кияни проведуть 4 травня проти «Олександрії».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-