На клубній базі

На клубній базі "Динамо" відбувся фінал дебютного футбольного Кубка об'єднаних сил

Укрінформ
На навчально-тренувальній базі ФК "Динамо" у Кончі-Заспі 27 квітня пройшов фінал нового турніру серед учасників АТО/ООС - Кубка об’єднаних сил, що входить до програми єдиного чемпіонату України з футболу серед команд "Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО".

Організатором та засновником змагань виступила Федерація футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського об’єднання учасників АТО "Українці - разом!", повідомляє прес-служба ФК "Динамо" (Київ). 

Учасники першого Кубка - чотири кращі команди за результатами сезону-2018: ФК "Президентський полк" (від Збройних Сил України), ФК "SB-Team ЦУ СБУ" (від Служби безпеки України), ФК "Ягуар НГУ" (від Національної гвардії України), ФК "Прикордонник ДПСУ" (від Державної прикордонної служби України).

Перемогу у фіналі здобула команда "Ягуар", яка до цього мала в активі три перемоги у дивізіоні "Центр" і була фіналістом та срібним призером Кубка Героїв АТО-2018. 

На вирішальних матчах, окрім представників вищого керівництва ЗСУ України та організаторів турніру, був присутній легендарний футболіст "Динамо", полковник запасу Володимир Мунтян.

Читайте також: Футбол: "Ворскла" здобула в Одесі вольову перемогу над "Чорноморцем"

"Хотів би від усього серця подякувати вам від імені київського "Динамо", ветеранів клубу. Сьогодні перемогли всі. Для нас, професіоналів, велика радість, що ви  берете участь в таких турнірах, граєте у футбол. Хотів би привітати усіх зі святами! Мирного неба над головою усім нам!" - сказав Володимир Федорович під час церемонії нагородження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-