Юні футболісти

Юні футболісти "Шахтаря" зіграли у фіналі турніру Mediterranean International Cup в Іспанії

Укрінформ
Команди футбольної академії донецького "Шахтаря" взяли участь у престижному турнірі Mediterranean International Cup 2019. Змагання в Іспанії зібрали по 64 команди з різних країн світу в кожній з-поміж 9-ти вікових категорій.

Серед учасників були "Реал", "Барселона", "Атлетико", "Манчестер Сіті", "Манчестер Юнайтед" та інші футбольні гранди. "Гірники" було представлені двома складами – U14 та U16, причому молодші дійшли до фіналу, повідомляє прес-служба "Шахтаря". 

"Шахтар" U14 під проводом Оскара Ратулутри на груповій стадії розбив каталонський "Паретс" (5:0) та однолітків іспанського філіалу "Ювентуса" (5:1), а також обіграв японську команду "Тагучі" (2:0) і з першого місця вийшов до плей-офф. Далі "гірники" вибили з турніру фінську "Хонку" (1:0), представника США "Нью-Йорк" (2:0), каталонський "Меркантил" (1:0) та румунський "Лучаферул" (4:0). У фінальному матчі "оранжево-чорні" мінімально поступились господарям з "Еспаньйола" (0:1). Найкращими бомбардиром команди став Максим Деркач (4 голи)", - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Футболіст "Шахтаря" Майкон переніс операцію і пропустить близько шести місяців

"Шахтар" U16 на чолі з тренером Володимиром Самборським також упевнено подолав групову стадію, забивши в трьох матчах 20 м’ячів і жодного не пропустивши. Проте в 1/4 фіналу українці поступилися тому-таки "Еспаньйолу" (0:1), який у підсумку і став переможцем. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-