Фанат “Манчестер Сіті” назвав Зінченка щасливим талісманом

Фанат “Манчестер Сіті” назвав Зінченка щасливим талісманом

Укрінформ
Фанати англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" вважать українського захисника Олександра Зінченка героєм матчу проти “Манчестер Юнайтед” (2:0), який вивів команду на перший рядок в турнірній таблиці АПЛ.

Так, наприклад, Steven вважає, що Зінченко може стати кращим захисником "Манчестер Сіті" вже наступного сезону, а Giant назвав українського футболіста “щасливим талісманом”. Про це повідомляє Sportanalytic.com.

"Такими темпами Зінченко стане кращим захисником "Манчестер Сіті" вже в наступному сезоні. Хлопець постійно прогресує, особливо це помітно в останні півроку", - зазначив Steven.

"Якщо Гвардіола хоче виграти чемпіонський титул, то йому просто потрібно випускати Олександра Зінченка на поле. Це наш щасливий талісман. Та й в плані гри хлопець серйозно додав у цьому сезоні. Це вже не той юний футболіст, який губився на полі і не знав, що йому робити в матчах з сильними суперниками", - підкреслив Giant.

Читайте також: Зінченко потрапив до трійки кращих футболістів “Ман Сіті” в грі з “МЮ” - Whoscored

Як повідомляв Укрінформ, футболіст збірної України Олександр Зінченко став одним з кращих в центральному матчі чемпіонату Англії між “Манчестер Юнайтед” і “Манчестер Сіті” (0: 2) за версією Whoscored. Авторитетний портал Whoscored поставив 22-річному українському футболісту оцінку 7,42 бала за матч. Більше отримали лише Бернарду Сілва (8,29) і Рахім Стерлінг (8,25).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-