Профільний комітет ВР високо оцінив роботу з модернізації олімпійського центру Конча-Заспа

Профільний комітет ВР високо оцінив роботу з модернізації олімпійського центру Конча-Заспа

Укрінформ
В олімпійському навчально-спортивному центрі "Конча-Заспа" під Києвом  відбулося виїзне засідання комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму. 

З умовами проживання та тренуваннь атлетів парламентарів на чолі з головою комітету, народним депутатом Артуром Палатним ознайомили міністр молоді та спорту Ігор Жданов та директор центру Андрій Крилюк, повідомили Укрінформу у прес-службі Мінмолодьспорту України. 

Міністр звернув увагу народних обранців на проведену копітку роботу з облаштування олімпійської цунтру. Так, протягом двох останніх років для поліпшення матеріально-технічної бази підприємства було проведено капітальний ремонт приміщень та систем, закуплено значний перелік сучасного спортивного обладнання, інвентарю тощо на загальну суму 32 493,2 тис грн.

За словами Жданова, за рахунок відремонтованих нових площ значно збільшилася кількість видів спорту, представники яких можуть використовувати "Кончу-Заспу" для проведення навчально-тренувальних зборів.

Артур Палатний разом з колегами високо оцінили роботу з модернізації "Кончі-Заспи" з 2017 року і пообіцяли сприяти у виділенні коштів на подальшу розбудову олімпійського центру.

Читайте також: Жданов вручив державні нагороди спортсменам Костевич, Герею, Ткач і Прищепі

Зазначимо, що "Конча-Заспа" є центром підготовки з боксу, боротьби, дзюдо, тхеквондо, спортивної гімнастики, легкої та важкої атлетики, пауерліфтингу, сучасного п’ятиборства, фехтування, стрільби з лука, гандболу та футболу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-