Володимир Шаран визнаний кращим головним тренером 25-го туру УПЛ

Володимир Шаран визнаний кращим головним тренером 25-го туру УПЛ

Укрінформ
Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу визнало наставника ФК “Олександрія” Володимира Шарана кращим серед усіх, чиї команди взяли участь в 25 турі чемпіонату країни сезону-2018/19.

Підопічні Володимира Шарана здолали найближчого, на той час, переслідувача (ФК “Маріуполь”) і ще впевненіше закріпилися на 3 місці турнірної таблиці. Про це повідомляє прес-служба ВОФТ.

“Олександрійська команда цього сезону вражає стабільністю та зрілістю виступів – деякий час вона навіть серйозно боролася за лідерство, а нині є фаворитом серед претендентів на бронзові медалі. З огляду на це, в день міжусобиці грандів, особливо важливо було переграти ФК “Маріуполь”, і це вдалося – 2:1. Тож наш сьогоднішній лауреат – головний тренер ФК "Олександрія" Володимир Шаран”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Голкіпер "Динамо" Бойко - кращий футболіст 25 туру чемпіонату України

Як повідомляв Укрінформ, 24 квітня футболісти "Олександрії" обіграли вдома "Маріуполь" (2:1) у 25-у турі чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги. М'ячі на арені "Ніка" у господарів забили Євген Банада (21-а хвилина) та Дмитро Гречишкін (32, з пенальті), у гостей - Владислав Вакула (23).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-