Відрив великий, але ми боротимемось до кінця – Хацкевич

Відрив великий, але ми боротимемось до кінця – Хацкевич

Укрінформ
Головний тренер «Динамо» вимагає від своєї команди кращого футболу.

Головний тренер київського «Динамо» Олександр Хацкевич прокоментував матч проти «Шахтаря» (0:0). Про це повідомляє Sport Arena.

«У першому таймі була скутість. Повільно переходили з оборони в атаку, «Шахтар» перекривав зони. У другому таймі стали діяти швидше. Вийшов Цитаїшвілі, непогано я вважаю. Русин вийшов і показав, що треба десь працювати і працювати. Півроку грати без нападника складно. Могли і навал влаштувати, але немає такого потужного форварда.  

де Пена? Що від нього вимагалося - надсилати м'яч в карний і брати на себе гру, він виконував. Може не вистачало впевненості, але потрібен час. Видно, що у нього є хороші якості - він націлений грати в атаку, надсилати м'яч вперед.

Вербич попросив сам заміну. Поки не знаємо про важкість травми, чи надовго він вибув. Він тільки за три-чотири дні з'явився в команді - то лікувався, то був у реабілітолога свого. Він сам попросився і наскільки тримав гомілкостоп він грав.

Читайте також: "Динамо" - "Шахтар" - 0:0. Текстова трансляція

Футбол - це пристрасть, а суддя збиває гру свистками то в одну, то в іншу сторони. Може, Фонсека і задоволений суддівством, але я ні. Футбол і так у нас не швидкий, а ще такими рішеннями, як сьогодні приймав суддя... Як грати в Європі, де футбол в два рази швидше.

Ми вже останні півроку експериментуємо. Скільки можна. Є молоді хлопці. Але давайте забувати, що ти молодий. Якщо ти в першій команді, то повинен давати результат. Так, відрив великий, але з ким експериментувати? Випустити Ю-19? Ми боротимемось до кінця», - розповів Хацкевич.

Після сьогоднішньої нічиї відрив в 7 очок між «Шахтарем» і «Динамо» зберігся. У наступному турі «Динамо» зіграє на виїзді проти ФК «Львів».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-