Володимир Кличко запросив усіх бажаючих на конференцію зі спортивного маркетингу

Володимир Кличко запросив усіх бажаючих на конференцію зі спортивного маркетингу

Відео
Укрінформ
26 - 27 квітня в Україні вперше відбудеться Міжнародна конференція зі спортивного маркетингу.

Олімпійський чемпіон із боксу та чемпіон світу Володимир Кличко записав відеозвернення і запросив всіх бажаючих на конференцію в Києві.

Відеозвернення Володимира Кличка опубліковано на офіційному YouTube-каналі прес-служби УХЛ:

Спортивний маркетинг вперше обговорюватиметься в Україні в настільки "зірковому" складі. Амбасадорами конференції стали відомі представники українського спорту Володимир Кличко, Еліна Світоліна, Андрій Шевченко та Ганна Різатдінова.

Міжнародна конференція стане майданчиком взаємодії представників спорту і бізнесу, інвесторів і спортсменів, спортивних клубів і спонсорів. На конференції виступлять провідні експерти в області спортивного маркетингу, відомі спортсмени, топ-менеджери найбільших корпорацій і брендів з різних країн.

Читайте також: В Україні вперше відбудеться Міжнародна конференція зі спортивного маркетингу

Формат роботи конференції максимально орієнтований на нетворкінг, розвиток ефективної комунікації між професійним спортивним співтовариством і бізнесом. Так, крім основної програми заходу, в перший день працюватиме секція Business speed dating, де молоді спортсмени, клуби, а також стартапи зможуть презентувати свої можливості потенційним інвесторам, спонсорам і агентам.

Другий день пройде в режимі неформального спілкування. Присутні зможуть взяти участь в дружніх турнірах з гольфу, стрільбі і покеру.

Фото: Future Image

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-