Пляжний футбол: збірна України розпочинає навчально-тренувальний збір у Києві

Пляжний футбол: збірна України розпочинає навчально-тренувальний збір у Києві

Укрінформ
Після повернення з Азербайджану збірна України з пляжного футболу в рамках підготовки до відбору на Всесвітні пляжні ігри розпочинає збір у Києві.

Підопічні Євгена Варениці лише в неділю повернулися з навчально-тренувального збору в Баку, де провели два контрольні поєдинки з командою Азербайджану (4:3, 3:3), а вже сьогодні, 23 квітня, розпочнуть підготовку в столиці України. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

“Із сьогоднішнього дня ми тренуватимемося щодня. Часу до відбірного поєдинку з Азербайджаном залишається обмаль, тому треба працювати. Дозволимо собі лише один вихідний — у суботу чи неділю, вирішимо це разом із хлопцями. А 7 травня вирушимо до Іспанії на кваліфікаційний турнір”, — повідомив Євген Варениця.

Читайте також: Збірна України з пляжного футболу завершила тижневий збір у Баку

Нагадаємо, в 1/8 фіналу відбірного турніру Всесвітніх пляжних ігор, які відбудуться в американському Сан-Дієго, збірна України зустрінеться з Азербайджаном. Поєдинок пройде 9 травня в містечку Салоу в Іспанії. У разі перемоги синьо-жовті у чвертьфіналі зіграють із переможцем пари Росія — Норвегія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-