Бокс: збірна України посіла 1-е загальнокомандне місце на турнірі в Херсоні

Бокс: збірна України посіла 1-е загальнокомандне місце на турнірі в Херсоні

Відео
Укрінформ
Збірна України посіла перше загальнокомандне місце на XIV міжнародному турнірі з боксу класу “А” пам'яті МС СРСР Миколи Мангера, який проходив у Херсоні.

Збірна України посіла перше загальнокомандне місце на міжнародному турнірі в Херсоні, другою стала команда Вірменії, третьою - команда Алжиру. Про це повідомляє прес-служба Федерації боксу України.

Також за підсумками тижня напружених боїв херсонський боксер Олександр Меленюк завоював “золото” у ваговій категорії до 64 кг і був визнаний кращим боксером турніру.

“Національна збірна України на цьому турнірі посіла перше загальнокомандне місце, показавши дуже хороший бокс світового рівня. Головна заслуга в цьому старшого тренера національної збірної Леоніда Лоївського, який проводив підготовку боксерів до змагань. У підсумку Олександр Меленюк і Владислав Михайлов підтвердили свій високий рівень, посівши перші місця в своїх вагових категоріях. Також на даному турнірі чемпіонами стали ще четверо Українців. Хотів би додати, що два переможця в вагових категоріях до 91 кг і понад 91 кг справили приємне враження, показавши бокс дуже високого рівня. При цьому, дані спортсмени раніше не були в складі збірної України”, - прокоментував результати збірної Сергій Меленюк.

Читайте також: Бокс: збірна України посіла 1-е загальнокомандне місце на турнірі в Белграді

Всього у змаганнях, які проходили в Херсоні 16 - 20 квітня, взяли участь 64 боксера з 10 країн. На турнір прибули команди з Австралії, Алжиру, Угорщини, Латвії, Вірменії, Узбекистану, Молдови, Сенегалу, Ізраїлю.

Відео про подію в сюжеті телеканалу "Xsport":

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-