Новачок

Новачок "Динамо" де Пена: Боротимемося за перемогу в матчі з "Шахтарем"

Укрінформ
Футбольний хавбек київського "Динамо" уругваєць Карлос де Пена розповів про свій дебют за "біло-синіх", а також поділився очікуваннями від майбутнього матчу чемпіонату України з донецьким "Шахтарем".

Гравець, зокрема, заявив, що в поєдинку з "гірниками" вся динамівська команда боротиметься за результат, повідомляє Dynamo.kiev.ua

"Дуже радий дебютувати за "Динамо". Думаю, з "Ворсклою" була хороша гра (перемога "Динамо" 5:0. - Ред.). Звичайно, забитий м'яч - це завжди приємно, але найважливіше - перемога команди. Я прийшов у великий клуб, команду з великою історією. Хочу продемонструвати найкращі якості, аби допомогти "Динамо" в досягненні поставлених цілей... На нас очікує дуже важливе дербі з "Шахтарем". Треба здобути три очки - це той результат, за який будемо битися. Ми готуємося до цього протистояння і, сподіваюся, за підтримки уболівальників добудемо перемогу", - сказав футболіст.

Читайте також: АПЛ: Зінченко допоміг «Ман Сіті» перемогти «Тоттенгем»

Нагадаємо, 27-річний де Піна 10 квітня перейшов до "Динамо" з уругвайського клубу "Насьйональ" (Монтевідео) на првах вільного агента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-