Поєдинок “Динамо” - “Шахтар” 25 туру УПЛ судитиме Віталій Романов

Поєдинок “Динамо” - “Шахтар” 25 туру УПЛ судитиме Віталій Романов

Укрінформ
Комітет арбітрів ФФУ призначив арбітра Віталія Романова з Дніпра для роботи на матчі київського “Динамо” проти донецького “Шахтаря” в рамках 25 туру УПЛ.

У нинішньому сезоні 39-річний дніпрянин має в своєму активі дев'ять матчів вищого українського дивізіону, в яких показав 58 жовтих карток (в середньому - майже 6,5 за гру) і чотири рази видаляв футболістів з поля. Про це повідомляє прес-служба ФК “Динамо”.

Серед них було і одне “класико” - в 14-му турі “Шахтар” у Харкові обіграв “Динамо” (2:1), а арбітр показав 8 попереджень і видалив динамівця Томаша Кендзьору в компенсований час.

Також при суддівстві Романова “Динамо” обіграло вдома “Олександрію” (1:0, 5-й тур) і “Зорю” (5:0, 19-й тур), а “Шахтар” здолав вдома “Арсенал-Київ” (3:0, 2-й тур) і на виїзді “Зорю” (1:0, 22-й тур).

Асистенти арбітра - Олександр Войтюк (Запоріжжя), Володимир Володін (Херсон). Четвертий арбітр - Віктор Копієвський (Кропивницький).

Читайте також: Футболісти “Динамо” розпочали підготовку до матчу проти “Шахтаря”

Нагадаємо, поєдинок 25 туру УПЛ “Динамо” - “Шахтар” відбудеться в середу, 24 квітня, в Києві на НСК “Олімпійський” і розпочнеться о 18.30. Вчора футболісти “Динамо” розпочали підготовку до цього українського класико і провели перше тренування, в якому взяли участь 28 футболістів – 4 воротарі та 24 польових гравці. До занять у загальній групі приступив півзахисник Міккель Дуелунд, який отримав важку травму в заключному матчі групового етапу Ліги Європи проти чеського “Яблонця”.

Фото: google.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-