Кубкові матчі повні сюрпризів - Фонсека

Кубкові матчі повні сюрпризів - Фонсека

Відео
Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу “Шахтар” Паулу Фонсека прокоментував вихід команди у фінал Кубка України.

Паулу Фонсека після перемоги над “Дніпром-1” (2:0) у півфінальному матчі Кубка України, зокрема, зазначив, що боротьба за Кубок повна сюрпризів і в жодному разі не варто применшувати заслуги команд із другого дивізіону.

“Як ми і очікували, матч був складним. Вивчаючи суперника, переконалися в тому, що це хороший, організований колектив. Дуже поважаю тренера “Дніпра-1”: у команди дійсно є бажання грати, що видно. ...Нам протистояв непростий опонент, якого я дуже поважаю. Не сумніваюся, якби “Дніпро-1” виступав в УПЛ, він би боровся за місце в першій шістці. Відмінно, що в наступному році вони вже будуть у вищій лізі. Також здорово, коли люди приходять на стадіон і бачать чудове видовище. Сьогодні було саме так, багато вболівальників. Якщо “Дніпро-1” вийде в Прем'єр-лігу, я буду дуже задоволений.

“Інгулець”? Вже чув про клуб, і хороше. У мене сьогодні була можливість подивитися частину їхньої гри. Звичайно, ніхто б не повірив у те, що “Зорі” не буде в фіналі. Я побачив дуже солідарну команду, яка боролася. Це ще раз довело, що до матчу переможця немає. Поважаємо “Інгулець”. Попереду фінал, і ми зобов'язані налаштовуватися на поєдинок, де противник зробить все заради перемоги.

Думаю, що Коваленко зможе відновитися. Щодо Степаненка, то ми лише зараз оцінимо ситуацію, потрібно пару днів. Поки невідомо.

Кубок в Україні, як і в інших країнах, повний сюрпризів. Іноді ми з цікавістю спостерігаємо за Англією або Францією, де представники другого дивізіону добираються до фіналу. Це матчі на виліт, в них може статися все. Команди використовували свою можливість. Подивіться на “Дніпро-1”: вони не просто так тут, а з рахунком 2:0 обіграли “Ворсклу”. Для мене це не представник Першої ліги - це рівень Прем'єр-ліги. Повторюся, Кубок повний сюрпризів. І ми в жодному разі не повинні применшувати заслуги команд із другого дивізіону, які б'ються і доходять до фіналу”, - цитує Фонсеку прес-служба ФК “Шахтар”.

Читайте також: "Шахтар" обіграв "Дніпро-1" і зіграє з "Інгульцем" у фіналі Кубка України з футболу

Як повідомляв Укрінформ, футболісти донецького "Шахтаря" 19-й раз виступлять у вирішальному матчі Кубка України. Поєдинок 1/2 фіналу нинішнього розіграшу національного трофея чинний володар титулу "Шахтар" на "Дніпро-Арені" виграв у лідера першої ліги СК "Дніпро-1" з рахунком 2:0.

Відео кращих моментів матчу:

У фінальному матчі Кубка України-2019 на "Славутич-Арені" в Запоріжжі "Шахтар" 15 травня зійдеться з представником першої ліги "Інгульцем". Команда із селища Петрове (Кіровоградщина) у півфіналі обіграла вдома футболістів луганської "Зорі" (2:1).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-