Українські хокеїсти-юніори програли Казахстану на чемпіонаті світу у Дивізіоні 1А

Українські хокеїсти-юніори програли Казахстану на чемпіонаті світу у Дивізіоні 1А

Укрінформ
Хокейна збірна України U18 програла у середу команді Казахстану (1:6) у матчі третього туру чемпіонаті світу в Дивізіоні 1A, що проходить у Греноблі (Франція).

У складі українців відзначився Євген Абаджян (52-а хвилина); у суперників - Артем Корольов (12), Алі Касенов (32), Денис Чапоров (43), Максим Мусоров (48), Данило Бутенко (50) та Аліхан Oмірбеков (58), повідомляє Укрінформ.

Нагадаємо у своєму стартовому поєдинку підопічні Олега Тимченка взяли одне очко у грі з господарями льоду французами - 1:2 (овертайм), а в другому турі поступилися данцям - 2:6.

Сьогодні на чемпіонаті світу також відбудуться матчі Німеччина - Данія та Франція – Норвегія.

Становище команд на цю хвилину:  Казахстан - 6 очок (після 3-х ігор), Німеччина - 6 (2), Данія - 6 очок (2), Франція - 2 (2), Україна - 1 (3), Норвегія - 0 (2),

У четвертому турі українська збірна 18 квітня зустрінеться з командою Німеччини, а завершить чемпіонат 20 квітня матчем проти норвежців. Обидва поєдинки розпочнуться о 13.30.

Читайте також: Збірна клубів УХЛ обіграла національну команду України в контрольному матчі

Додамо, що краща команда U18 за підсумками кругового турніру підніметься до Вищого дивізіону юніорського чемпіонату світу, а команда, яка посіла останнє місце, опуститься до Дивізіону 1B.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-