Наставник

Наставник "Ювентуса" Аллегрі залишиться з командою ще на рік

Укрінформ
Головний тренер італійського футбольного клубу “Ювентус” Массіміліано Алегрі прокоментував завершення єврокубкової кампанії своєї команди після вчорашнього домашньої поразки від голландського “Аякса”.

Массіміліано Алегрі в коментарі прес-службі УЄФА, зокрема, зазначив, що команда не змогла показати свій кращий футбол через певні причини, але він вже розмовляв із президентом клубу і залишається на посаді ще на рік.

“Я завжди говорю: щоб виграти Лігу чемпіонів, у вирішальні моменти потрібно бути на піку форми. В останній місяць у нас було кілька травм, навіть сьогодні нам не вистачало важливих гравців, тому нам було непросто показати кращий футбол.

Роналду багато дав нам в нинішньому сезоні, особливо в Лізі чемпіонів. “Аякс” - прекрасна команда. Сьогодні мало в чому можна дорікнути наших гравців. “Аякс” грає в хороший футбол, у цієї команди хороші гравці, це не хлопчики для биття. Як вони можуть бути ними після п'яти м'ячів, забитих “Реалу”?

Не скажу, що це наш найгірший виліт з турніру. У “Ювентуса” завжди одна мета - перемагати скрізь. Іноді виходить доходити до фіналу, іноді — ні.

Моє майбутнє? Я вже встиг поговорити з президентом. Залишаюся ще на рік. Вже зараз ми плануємо наш наступний сезон”, - цитує Аллегрі Terrikon.

Читайте також: “Аякс” на виїзді не забивав лише київському “Динамо” в нинішньому розіграші ЛЧ

Як повідомляв Укрінформ, 16 квітня "Аякс", зігравший перший матч на своєму полі внічию (1:1), здобув у повторному поєдинку вольову перемогу над "Ювентусом" у Турині з рахунком 2:1 і за сумою двох матчів вийшов до 1/2 фіналу ЛЧ. Голами в поєдинку “Ювентус” - “Аякс” (1:2) відзначилися Кріштіану Роналду (на 28-й хвилині) - Донні ван де Беек (34), Маттейс де Ліхт (67). Амстердамці вийшли до півфіналу вперше з 1997 року.

Фото: corrieredellosport.it

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-