ФК “Львів” спростував інформацію про переговори з Максимом Калиниченком

ФК “Львів” спростував інформацію про переговори з Максимом Калиниченком

Укрінформ
Футбольний клуб “Львів” спростував інформацію про переговори з екс-півзахисником збірної України з футболу Максимом Калиниченком.

Максим Калиниченко не входив в шорт-лист кандидатів на пост головного тренера “Львова”, і ніяких переговорів з ним клуб не проводив. Про це Sport Arena повідомило джерело у ФК “Львів”.

“Джерело у ФК “Львів” спростувало інформацію про те, що клуб відмовився від можливої співпраці з Максимом Калиниченко нібито через зв'язки екс-півзахисника збірної України з Росією. Керівництво “Львова” продовжує пошуки наставника першої команди, яку після відставки Юрія Бакалова тимчасово очолив Тарас Гребенюк”, - йдеться в повідомленні.

Раніше про зв'язки Калиниченка з РФ, які нібито перешкодили екс-футболісту “пройти кастинг” у ФК “Львів”, написав журналіст Ігор Бурбас.

Читайте також: На посаду наставника "Львова" претендують Заваров, Грозний і Калиниченко - ЗМІ

Нагадаємо, 8 квітня "Львів" оголосив про розірвання контракту з головним тренером команди Юрієм Бакаловим. Серед претендентів на вакантне місце наставника “Львова” ЗМІ називали Олександра Заварова, В'ячеслава Грозного, Максима Калиниченка. 

Наразі команда “Львова” готується до матчу 25 туру УПЛ проти луганської “Зорі” під керівництвом чинного тренерського штабу.

Фото:  fc-metalist.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-