Хвилювання у грі з

Хвилювання у грі з "Шахтарем" буде, як би ми не заспокоювали хлопців - Михайленко

Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу “Дніпро-1” Дмитро Михайленко прокоментував готовність команди до кубкового протистояння з донецьким “Шахтарем”.

Дмитро Михайленко в коментарі Footballua.tv, зокрема, зазначив, що його команда під час підготовки до поєдинку з “Шахтарем” багато уваги приділяє захисту.

“Я б взагалі не сприймав серйозно результат останньої гри - 7: 0 (проти “Сум”). Навіть не вважаю за потрібне коментувати цей результат. Звичайно, у нас буде хвилювання. Приїжджають діючі чемпіони та володарі Кубка України. Донецька команда показує хорошу гру в українському футболі, тому хвилювання буде, як би ми не заспокоювали хлопців. Очікується багато уболівальників на стадіоні. Наше завдання - підлаштуватися під темп, під інтенсивність суперника. Потрібно грати в футбол, тому що весь час відбиватися буде важко. Потрібно допускати менше помилок”, - сказав Михайленко.

Читайте також: На кубковий поєдинок “Дніпро-1” - “Шахтар” продано вже понад 11 тисяч квитків

Нагадаємо, поєдинок між лідером першої ліги клубом “Дніпро-1” і чемпіоном УПЛ клубом “Шахтар” у рамках 1/2 фіналу Кубка України з футболу відбудеться 17 квітня на “Дніпро-Арені” й розпочнеться о 18.30. Станом на 15 квітня на цей матч продано вже понад 11 тисяч квитків.

Фото: scdnipro1.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-