За боями Ломаченка можна вивчати теорію і практику сучасного боксу - Продивус

За боями Ломаченка можна вивчати теорію і практику сучасного боксу - Продивус

Укрінформ
Президент Федерації боксу України Володимир Продивус поділився очікуваннями від протистояння боксерів Ломаченка і Кролли в титульному бої, який відбудеться вже сьогодні вночі.

Володимир Продивус в інтерв’ю прес-службі ФБУ, зокрема зазначив, що очікує від цього поєдинку свята боксу, Ломаченко дуже технічний і мудрий боєць, може дістати суперника з будь-якої дистанції, його бої - це майстер-клас для всіх.

“Від даного поєдинку я очікую свята боксу. Не маю сумнівів, що бій буде видовищним. Коли такі боксери, як Василь, виходять на ринг, це дійсно майстер-клас для всіх. За такими боями можна вивчати теорію й практику сучасного боксу.

Кролла запевняє, що перебуває в найкращій формі за кар’єру. Фізика та вміння ламати темп бою – ось це, напевно, й буде його сподіванням на успіх. Є перевага в антропометрії – він вищий на 4 см і має більший розмах рук. Він прекрасно розуміє, що не можна давати Василю контролювати хід протистояння. Спроби збити темп будуть. У найбільш гарячі моменти він буде зближуватися й в’язати.

Читайте також: Кролла в бою з Ломаченком використовуватиме свою перевагу в габаритах

Але суть бою Ломаченка в тому, що він неймовірно оснащений технічно. Може дістати суперника з будь-якої дистанції. У нього здорово поставлений удар. Тому плюси Кролли одночасно є й його мінусами – питання тільки в таймінгу та частоті атак. Усі надії Кролли – на шалений, випадково пропущений суперником удар і якомога довше відтягування розв’язки. І те, і те передбачає потребу атакувати й вирішувати долю поєдинку.

Важливо, щоб Ломаченко реалізував свою програму на цей бій. Він дуже технічний, дуже мудрий боєць. Він, імовірніше за все, вестиме й контролюватиме бій. Кролла лише раз за 12 років кар’єри програвав нокаутом. Здебільшого, бої за його участю затягуються до пізніх раундів. Ось тут в нагоді стане те, як боксує Василь Ломаченко. Він дуже ефективно вміє “розкривати” суперників, розряджати атаки навіть за умови постійних клінчів, в’язання гри. Всі ми, звичайно, сподіваємося на дострокове завершення бою – за явної переваги Василя. Аналогічні оцінки світової преси – мене вразило опитування на ESPN, де 77% читачів прогнозували перемогу Ломаченка нокаутом, а перемогу нокаутом його суперника – лише 4%”, - сказав Продивус.

Читайте також: Кролла і Ломаченко провели офіційну церемонію зважування перед боєм

Нагадаємо, титульний бій Ломаченко - Кролла відбудеться в ніч на 13 квітня на знаменитій арені Staples Center в Лос-Анджелесі (США). На кону стоятимуть пояси WBA і WBO у легкій вазі українського боксера Василя Ломаченка. Букмекери вважають Ломаченка абсолютним фаворитом цього поєдинку. Британець Ентоні Кролла зазначив, що в бою з Василем Ломаченком йому важливо використовувати свою перевагу в габаритах. На офіційній церемонії зважування його вага склала майже на 200 г більше ваги Ломаченка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-