Де дивитися матчі 24 туру чемпіонату України з футболу

Де дивитися матчі 24 туру чемпіонату України з футболу

Укрінформ
Програму чергового, 24-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги відкрив 13 квітня Маріуполь.

Як повідомляв Укрінформ, поєдинок на стадіоні ім. В.Бойка між "Маріуполем" та київським "Динамо" господарі програли з рахунком 0:1 - перемогу "біло-синім" приніс гол Віктора Циганкова на 73-й хвилині.

У перший ігровий день туру донецький "Шахтар" у Харкові із результатом 3:0 розгромив луганську "Зорю", якій забили "гірники" Віктор Коваленко (15, з пенальті), Оларенваджу Кайоде (50) та Майкон (90+2).

Підсумок ще одного суботнього матчу між ФК "Львів" та "Олександрією" - 1:2. На львівському стадіоні "Україна" у гостей відзначилися Артем Полярус (49) та Валерій Лучкевич (59); у господарів - Бруну Дуарте (72),

Завершиться 24-й тур у неділю, 14 квітня. "Десна" у Чернігові зустрінеться з львівськими "Карпатами" (гру о 14.00 транслюватиме телеканал "Футбол 1"), "Арсенал-Київ" на столичному стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського зіграє з полтавською "Ворсклою" (17.00; "Футбол 1"), а "Чорноморцю" в Одесі протистоятиме донецький "Олімпік" (19.30, "Футбол 1"). 

Читайте також: Футбол: Гармаша дискваліфікували на чотири матчі

Турнірне становище після 23-х турів:
перша шістка - "Шахтар" - 63 очки, "Динамо" - 56, "Олександрія" - 44, "Маріуполь" - 33, "Зоря" - 32, "Львів" - 30.
друга шістка - "Десна" - 31, "Ворскла" - 29, "Карпати" - 24, "Олімпік" - 20, "Чорноморець" - 16, "Арсенал-Київ" - 15.

Нагадаємо, на другому етапі чемпіонату України перші шість клубів у два кола змагаються за медалі та місця в єврокубках, решта шість команд визначать двох аутсайдерів Прем'єр-ліги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-