Пляжний футбол: став відомий склад збірної України на спаринги в Баку

Пляжний футбол: став відомий склад збірної України на спаринги в Баку

Укрінформ
Став відомий склад збірної України з пляжного футболу, який візьме участь в товариських поєдинках зі збірною Азербайджану.

У товариських матчах проти збірної України, які заплановані на 23, 25 та 27 квітня, візьмуть участь 14 підопічних Євгена Варениці. Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

У контрольних поєдинках у Баку візьмуть участь:
воротарі
- Віталій Сидоренко, Володимир Гладченко, Андрій Неруш;
польові гравці - Дмитро Медвідь, Олександр Корнійчук, Олег Зборовський, Юрій Щериця, Костянтин Макеєв, Іван Глуцький, Дмитро Войтенко, Максим Войток, Євген Шайдюк, Андрій Пашко, Євген Петренко.

“У нас немає завдання переграти цю команду за будь-яку ціну. Головне — поновити старі зв'язки, награти нові. Може статися так, що ми зіграємо саме з азербайджанцями у відборі на Всесвітні ігри. Тому будемо обережні й не демонструватимо нових напрацювань. Перевіримо ще раз досвідчених виконавців, подивимося на молодих і визначимося, хто поїде в Іспанію”, — окреслив завдання азербайджанського збору головний тренер збірної України з пляжного футболу Євген Варениця.

Читайте також: Пляжний футбол: збірна України проведе два збори перед Всесвітніми іграми

Наставник “синьо-жовтих” також повідомив, що в Мінську відбулося жеребкування ΙΙ Європейських ігор, за результатами якого українці потрапили до групи B разом із Італією, Іспанією та Росією. У групі А зіграють Білорусь, Португалія, Швейцарія та Румунія. Змагання у квартетах пройдуть 24 - 30 червня.

“Ми потрапили до дуже важкої групи. Італійці — переможці останньої Євроліги, а іспанці — її фіналісти. Росіяни — дворазові чемпіони світу та переможці Ι Європейських ігор в Азербайджані. На нас чекає дуже важкий турнір, потрібно готуватися”, — прокоментував результати жеребкування Варениця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-