“Динамо” не надало жодних пояснень ФФУ щодо епізоду за участю Гармаша - Грищенко

“Динамо” не надало жодних пояснень ФФУ щодо епізоду за участю Гармаша - Грищенко

Укрінформ
Секретар КДК ФФУ Ігор Грищенко прокоментував рішення про дискваліфікацію півзахисника київського футбольного клубу “Динамо” Дениса Гармаша на 4 матчі.

Ігор Грищенко в ефірі програми “Футбол NEWS”, зокрема, зазначив, що з боку київського клубу не було надано жодних пояснень щодо епізоду за участю Гармаша, яки б могли пом’якшити покарання.

“Було проаналізовано відповідне відео, рапорти арбітра за цим епізодом. Встановлено, що порушення Дениса Гармаша, це агресивна поведінка після зупинки гри. За це передбачено відповідальність у вигляді 4 матчів дискваліфікації.

Оскільки від “Динамо” не було жодних пояснень з приводу цього порушення, нами не було встановлено жодних пом'якшувальних обставин. Враховуючи поведінку футболіста раніше, ми застосували саме цю норму, яка передбачена регламентом”, - цитує Грищенка Tribuna.com.

Нагадаємо, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України (ФФУ) на своєму засіданні 11 квітня ухвалив рішення про дискваліфікацію півзахисника київського "Динамо" Дениса Гармаша на чотири матчі. Гармаш в матчі 1/4 фіналу Кубка України вдарив головою Жуніора Мораеса, за що отримав червону картку.

Читайте також: Футбол: Гармаша дискваліфікували на чотири матчі

Таким чином, Гармаш пропустить найближче українське "класико" з донецьким "Шахтарем" у Прем'єр-лізі (24 квітня), а також не зіграє в матчах проти "Маріуполя" (13 квітня), ФК "Львів" (28 квітня) і "Олександрії" (4 травня).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-