Кролла або здасться або вийде з гри до 12-го раунду - Красюк

Кролла або здасться або вийде з гри до 12-го раунду - Красюк

Укрінформ
Олександр Красюк, промоутер чемпіона WBC, WBO, IBF у важкій вазі Олександра Усика поділився очікуваннями від титульного поєдинку Василя Ломаченка проти Ентоні Кролли.

Олександр Красюк в інтерв’ю FootballHub, зокрема, дав свій прогноз на поєдинок Ломаченко — Кролла, який відбудеться 12 квітня на знаменитій арені Staples Center в Лос-Анджелесі (США).

“Прогноз? Кролла або здасться або вийде з гри до 12-го раунду.

Поразка Ломаченка? З Кроллою? Я думаю, це фантастика.

У Ломаченка на цей бій подвійна мотивація. Він тримає в голові мету, про яку неодноразово говорив — це зібрати всі титули в легкій вазі. Стати абсолютним чемпіоном і, як він сам натякав, закінчити кар’єру.

Це його обов'язковий захист, тобто він мав відбутися зараз, або наступного разу. Справді, був підписаний попередній контракт на об'єднавчий поєдинок, проте чемпіон травмувався, тому на сцену вийшов Кролла. А вже наступний поєдинок Ломаченко проведе за об'єднання титулів.

Читайте також: Букмекери вважають Ломаченка абсолютним фаворитом бою проти Кролли

З приводу того, чи зможе Ломаченко зібрати всі титули - залежить не від Василя. Йому це зробити абсолютно під силу. Немає ніякої перешкоди на його шляху. Це політичне питання. Чи зможе його промоутер домовитися про поєдинки. Я не думаю, що це буде тривати довго. Це повинно завершитися в наступні два-три роки. Якщо Василь збере всі пояси - матиме моральне право завершувати кар'єру на вершині. На Евересті”, - сказав Красюк.

Фото: twitter/trboxing

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-