Тайсон наодинці може вирішити долю матчу - віце-президент “Динамо”

Тайсон наодинці може вирішити долю матчу - віце-президент “Динамо”

Укрінформ
Віце-президент київського футбольного клубу “Динамо” Євген Красніков поділився враженнями від чвертьфінального матчу Кубка України, який відбувся 7 квітня проти донецького “Шахтаря” (3:4).

Євген Красніков в інтерв'ю Footballhub, зокрема, зазначив, що автор голу у команді киян Денис Гармаш припустився непоправної помилки, отримав червону картку і був видалений з поля.

“Прикра поразка, при тому, що команда нічим не поступалася “гірникам”. І, на мою думку, заслуговувала більшого. Для України матчі такого рівня є ключовими - це дербі номер один в країні. Тому і емоції на полі зашкалюють. До видалення Гармаш був одним з кращих на полі, але, на жаль, припустився непоправної помилки”, - сказав Красніков. 

Також Красніков оцінив дії півзахисника "гірників" Тайсона в епізоді з голом “Динамо”: “Що стосується епізоду з голом у ворота “Динамо”, то не можна не відзначити Тайсона. Як і в останньому матчі в чемпіонаті, так і в Кубку Тайсон змусив захисника зробити помилку, і створити 100% момент для Мораеса. Тайсон - це гравець, який наодинці може вирішити долю матчу. Як зараз модно говорити, він футболіст, який дійсно робить різницю. На моє переконання, Тайсон кілька років безсумнівно є кращим футболістом чемпіонату України. Хоча, наскільки я пам'ятаю, цю нагороду йому ще жодного разу не вручали. Це мене дуже дивує”.

Читайте також: Футболісти “Шахтаря” розпочали підготовку до гри з “Зорею”

Нагадаємо, в чвертьфінальному матчі футбольного Кубка України “Шахтар” обіграв “Динамо” в серії післяматчевих пенальті 4:3 (основний час 1:1, голом на 9-й хвилині відзначився Гармаш, а після перерви "Шахтар" відігрався – м’яч забив Мораес).  У півфіналах зіграють такі пари: "Інгулець" (Петрове) - "Зоря" (Луганськ) та "Дніпро-1" - "Шахтар" (Донецьк). Півфінальні поєдинки відбудуться 17 квітня (базовий день) на полях команд, які вказані першими. Фінальний поєдинок пройде у Запоріжжі 15 травня.

Фото: ФК "Шахтар"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-