«Київ-Баскет» зіграв з журналістами в рамках проекту ТМ Parimatch «Тренування з зіркою»

«Київ-Баскет» зіграв з журналістами в рамках проекту ТМ Parimatch «Тренування з зіркою»

Фото
Укрінформ
Представники ЗМІ вийшли на паркет разом з лідерами клубу баскетбольної Суперліги.

Сьогодні на майданчику столичного спорткомплексу «Меридіан» відбулась чергова спортивна акція ТМ Parimatch «Тренування з зіркою». Цього разу представники ЗМІ мали змогу зіграли баскетбольний матч пліч-о-пліч з гравцями чоловічого та жіночого складу БК «Київ-Баскет». Про це повідомляє Укрінформ.

За словами представника ТМ Parimatch Вадима Місюри, захід «Тренування з зіркою» вже став традиційним для українських міст, де грають команди Суперліги. «Київ-Баскет» робить багато для вітчизняного баскетболу, тому усі вболівальники повинні знати вас в обличчя. Саме з метою популяризації баскетболу серед молоді, з метою підтримки українських героїв спорту, ми і проводимо нашу акцію», - заявив Вадим Місюра.

Читайте також: Малік Трент – кращий гравець березня баскетбольної Суперліги

Щодо самого поєдинку, то з метою зрівняти шанси, в обох імпровізованих командах грали і професійні баскетболісти, і журналісти. Матч тривав два тайми по 10 хвилин (в перерві провели конкурс триочкових кидків) і на останніх секундах гри перемогу вирвала команда Steak team, яка обіграла «Шалених бджілок» 32:30.

Зазначимо, що за переможців грав захисник збірної України та лідер «Київ-Баскет» Павло Крутоус. Крім нього, на паркет вийшли й інші зірки київського клубу – Крік Моріс, Максим Луценко, Михайло Горобченко, Анатолій Челован, Мілош Латкович. Кожен з них намагався не просто зіграти яскраво, але й встигав давати поради своїм товаришам по команді – журналістам.

«Сьогодні у непростий для країни час соціально відповідальному бізнесу важливо підтримувати спорт. ТМ Parimatch й надалі проводитиме подібні заходи, бо спорт – це чудовий приклад чесної боротьби та здорового способу життя», - відзначив наприкінці акції Вадим Місюра.

Нагадаємо, в другому матчі 1/2 фіналу плей-офф Суперліги БК «Запоріжжя» переміг на своєму майданчику «Київ-Баскет» 95:83 і зрівняв рахунок в серії 1:1. Матч №3 зіграють 10 квітня в Києві в спорткомплексі «Меридіан». Початок о 19:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-