У Дніпрі відбулася перша обласна спартакіада для бійців з інвалідністю

У Дніпрі відбулася перша обласна спартакіада для бійців з інвалідністю

Фото
Укрінформ
У Дніпрі відбулася перша обласна спартакіада для ветеранів АТО з інвалідністю. Спортивну майстерність та незламність духу продемонстрували майже 60 бійців.

Про це повідомили у прес-службі Дніпропетровської ОДА.

«Вперше провели спартакіаду для учасників та ветеранів АТО у 2016 році. Цього разу особливість змагань у тому, що в них беруть участь бійці з інвалідністю. Щиро вдячні бійцям, які захищають нас на Сході. Незважаючи на проблеми зі здоров’ям, вони продовжують боротьбу та демонструють усім нам приклад стійкості, мужності та цілеспрямованості. Це варто поваги», - сказав заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Володимир Юрченко.

Як розповів учасник спартакіади, ветеран АТО Олександр Полторацький, він у 2014-му отримав осколкове поранення та контузію. «Лікарі сказали, що найкраще для реабілітації та укріплення м’язів мені підійде плавання. Спортом ніколи професійно не займався, але з того часу намагаюсь тримати себе у тонусі. А такі заходи – це ще й гарний привід зібратися разом із друзями та побратимами», - сказав Полторацький.

Змагалися ветерани АТО у п’яти видах спорту – веслуванні на тренажерах, пауерліфтингу, стрільбі з луку, плаванні та легкій атлетиці.

Переможці отримали медалі, кубки та дипломи.

Читайте також: П’ятий сезон футбольної Ліги учасників АТО стартує в усіх дивізіонах

Дніпропетровська облдержадміністрація вже готує нові спортивні змагання для бійців АТО та їхніх рідних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-