Кріштіану Роналду повністю відновився і готовий зіграти в ЛЧ проти “Аякса”

Кріштіану Роналду повністю відновився і готовий зіграти в ЛЧ проти “Аякса”

Укрінформ
Португальський форвард італійського футбольного клубу “Ювентус” Кріштіану Роналду повністю відновився і готовий зіграти завтра проти голландського “Аякса”.

Кріштіану Роналду вчора провів тренування в загальній групі “Ювентуса” і готовий зіграти 10 квітня в першому матчі 1/4 фіналу ЛЧ УЄФА проти “Аякса”. Про це повідомляє La Gazzetta dello Sport.

“Кріштіану Роналду тренувався зі своїми товаришами і буде викликаний на поїздку до Амстердама. 8 квітня португалець взяв участь у тренувальній сесії без проблем. Футболіст повністю відновився після травми поверхні правого стегна і готовий виступити на першому етапі чвертьфіналу Ліги чемпіонів”, - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що разом із Роналду на полі може з’явитися і бразильський півзахисник Дуглас Коста, який пропустив через травму близько двох місяців.

Читайте також: Роналду може не встигнути відновитися до матчу з “Аяксом” - наставник “Ювентуса”

Нагадаємо, 25 березня капітан збірної Португалії з футболу Кріштіану Роналду не дограв матч проти Сербії (1:1) в рамках відбору Євро-2020 через м'язову травму задньої поверхні правого стегна. Форвард “Ювентуса” був замінений на 31-й хвилині матчу.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-