Футбольні фанати розгромили три вагони поїзда Львів-Запоріжжя

Футбольні фанати розгромили три вагони поїзда Львів-Запоріжжя

Відео
Укрінформ
Уболівальники ФК "Карпати" у суботу, 6 квітня, зіпсували три вагони поїзда № 120 сполученням Львів-Запоріжжя.

Про це повідомляє у понеділок прес-служба Укрзалізниці.

"Пасажири зіпсували обладнання 4-го, 5-го та 6-го вагонів у поїзді № 120 Львів-Запоріжжя. Подія сталася 6 квітня 2019 року. Тепер вагони потребують суттєвого ремонту й тому тимчасово виведені з обігу", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у поїзді № 120 Львів-Запоріжжя пасажири розбили скло у вікнах і тамбурах вагонів - загалом 12 вікон, викинули з поїзда 21 матрац, 25 подушок, 25 постільних комплектів, одну зимову ковдру та три вогнегасники.

Читайте також: Дрон "спіймав" на гарячому розкрадачів дизпального Укрзалізниці

"З огляду на скарги пасажирів та працівників поїзної бригади, винуватцями безладу виявилися 250 пасажирів - уболівальники ФК "Карпати", які сіли в поїзд на станції Львів. Правоохоронців викликали майже на кожну станцію по ходу слідування поїзда, але жоден із представників Нацполіції, які приїжджали на виклики, не вжив заходів для врегулювання ситуації та вгамування хуліганів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що Укрзалізниця вкотре звернулася до МВС із проханням про супровід пасажирських поїздів працівниками поліції або Національної гвардії для забезпечення дотримання громадського порядку.

 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-