Бокс: екс-суперник Кличка Мануель Чарр вирішив повернути первісне ім'я

Бокс: екс-суперник Кличка Мануель Чарр вирішив повернути первісне ім'я

Укрінформ
Виступаючий за Німеччину чемпіон світу з боксу за версією WBA Regular у суперважкій вазі Мануель Чарр вирішив змінити ім'я на те, яке отримав при народженні.

Про це повідомляє XSport.

"Від народження мене звати Махмуд Чарр, і я хочу виходити в ринг тепер і в майбутньому, використовуючи справжнє ім'я. Мені стало ясно, що ім'я Мануель не відображає мою справжню особистість. Я багатонаціональний: відчуваю себе німцем, а також сирийцем та ліванцем. Я люблю своє походження, люблю і свою німецьку батьківщину. Я - Махмуд Чарр, Діамантовий Хлопчик, чемпіон світу у суперважкій вазі!" - заявив 34-річний боксер.

Чарр народився у Сирії, і там він отримав ім'я Махмуд. Професіональну кар'єру боксер розпочав у Німеччині, де 2005 року прийняв рішення змінити ім'я на Мануель, яке більш звично для Німеччини.

Читайте також: Красюк: Усик стане гідним спадкоємцем братів Кличків

Чарр не єдиний німецький боксер з подібною історією. Так, Марко Хук при народженні був Муамер Хукич, а Фелікс Штурм - Аднаном Чатичем.

Нагадаємо, 2012 року Чарр, який мав 21 перемогу поспіль, зазнав у 4-у раунді єдиної в кар'єрі поразки від українця Віталія Кличка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-