“Шахтар” на кубкове протистояння з “Динамо” випустить на поле кращих - Фонсека

“Шахтар” на кубкове протистояння з “Динамо” випустить на поле кращих - Фонсека

Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу “Шахтар” Паулу Фонсека поділився очікуваннями від протистояння з київським “Динамо” в 1/4 Кубка України.

Паулу Фонсека, зокрема, зазначив, що матчі з "Динамо" завжди складні, тому на поле вийдуть найкращі.

“Починаємо тактично готуватися до складної гри, якими є абсолютно всі з “Динамо”, і далі в Кубку пройде лише один.

Марлос перебував не в кращих кондиціях для матчу з “Олександрією”, і ми вирішили залишити його на лавці запасних. Докладаємо всіх зусиль, щоб відновити його до “Динамо”. А в іншому доступні практично всі гравці. Не секрет, що наш склад не буде сильно відрізнятися від того, що ви зазвичай бачили цього року. Даємо собі раду, що на нас чекає складний поєдинок, і хочемо випустити на поле найкращих.

Читайте також: “Шахтар” і “Динамо” чекає важка кубкова гра, далі пройде лише одна команда - Ісмаїлі

З “Динамо” потрібно бути трохи більш безпечним в захисті, плюс вірити в те, що ми можемо створювати можливості в атаці та реалізовувати їх. Поєдинки з “Динамо” складні, оскільки суперник дуже швидко сідає в оборону і іноді вкрай складно розкрити зони. Однак в будь-якому випадку ми постараємося підготувати команду найкращим чином, щоб це зробити.

Перша мета клубу - перемагати. І мій вибір завжди будується в тому напрямку, щоб команда виграла, незалежно від того, хто виходить на поле. А молодим футболістам ще потрібно вирости, і для цього потрібен правильний контекст”, - цитує Фонсеку прес-служба ФК “Шахтар”.

Читайте також: Букмекери назвали фаворита кубкового матчу "Шахтар" - "Динамо"

Нагадаємо, матч 1/4 фіналу Кубка України з футболу “Шахтар” - “Динамо” відбудеться 7 квітня на 38-тисячному харківському стадіоні "Металіст" і розпочнеться о 17.00. В цьому протистоянні букмекери віддають перевагу "гірникам".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-