Підручний після перемоги на чемпіонаті світу націлився на “золото” Олімпіади

Підручний після перемоги на чемпіонаті світу націлився на “золото” Олімпіади

Укрінформ
Перший український чемпіон світу з біатлону Дмитро Підручний розповів про свої плани на майбутнє.

27-річний тернополянин Дмитро Підручний в інтерв’ю “Футбол 24”, зокрема, зазначив, що після перемоги на чемпіонаті світу відчував гордість за всю країну, а тепер хоче отримати і олімпійську медаль.

“Що відчував на п’єдесталі? Гордість за свою країну. Гордість за себе. Більше нічого… Взагалі, коли чую Гімн, то в мене мурашки по шкірі бігають, а коли ще й стоїш на найвищій сходинці п’єдесталу – це взагалі щось неймовірне. Хочеться переживати ці відчуття якомога частіше.

Моя ціль не змінилася з дитинства. Раніше дуже хотів поїхати на Олімпіаду, стати олімпійцем. Зараз її суть є схожою, просто більш чіткою. Тепер я хочу завоювати олімпійську медаль. Хотів би, щоб вона була золотою.

Один крок назустріч я вже зробив – став чемпіоном світу. Для мене це теж дуже важлива мрія, яка навіть трохи неочікувано для мене здійснилася. Зрештою, я розраховував на цю медаль чемпіонату. Тепер цілеспрямовано готуватимуся до Олімпійських ігор. Мотивація? Чесно кажучи, з кожним роком її стає менше. Проте існують ще нездійснені мрії, які не дають цій мотивації згаснути”, - сказав Підручний.

Читайте також: Підручний став лідером українських біатлоністів за кількістю гонок в сезоні-2018/19

Нагадаємо, днями у Тернополі чемпіон світу з біатлону Дмитро Підручний отримав від місцевої влади 100 тисяч гривень премії та відзнаку “Гордість Тернопілля”, а Національний олімпійський комітет України визнав його кращим спортсменом березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-