Формула-1: Мік Шумахер прокоментував результати тестів у Бахрейні

Формула-1: Мік Шумахер прокоментував результати тестів у Бахрейні

Укрінформ
Чинний чемпіон європейської “Формули-3” та новачок “Ф2” 20-річний німецький пілот Мік Шумахер прокоментував результати тестів у Бахрейні.

Мік Шумахер у коментарі Motorsport.com, зокрема, повідомив, що не розраховував на настільки ефективні результати тестів “Формули-1” у Бахрейні з Ferrari та Alfa Romeo.

“Очікував такі результати? Чесно кажучи, ні. Але гадаю, мені було так добре, що легко працювалося над собою і з командою. Обидві стайні були дуже відкритими і навчили мене усьому необхідному. Я зміг значно покращити результати і знайти межу”, - сказав Шумахер-молодший.

У середу, 3 квітня, з Alfa Romeo він подолав своє найшвидше коло за 1.29,998. Що лише на 0,022 секунди повільніше за час, встановлений ним на боліді Ferrari.

Перші тести Міка в “Ф1” відбулися після його дебюту в “Ф2” на етапі у Бахрейні. В обох гонках з командою Prema він набрав залікові бали, а у спринті стартував із поулу. Він не знає, коли знову зможе проїхатися у боліді “Формули-1”, а от наступна гонка “Ф2” відбудеться у Баку (Азербайджан).

Читайте також: Формула-1: Мік Шумахер розповів, що у Ferrari одразу відчув себе як вдома

Нагадаємо, чинний чемпіон європейської “Формули-3” та новачок “Ф2” 20-річний Мік Шумахер 2 квітня встановив другий час заїздів на Ferrari, а 3 квітня проїхав у тому ж темпі на Alfa Romeo, що відповідало шостому результату дня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-