Леся Цуренко повернулася до Києва для повноцінного відновлення

Леся Цуренко повернулася до Києва для повноцінного відновлення

Укрінформ
Українська тенісистка Леся Цуренко повернулася до Києва для відновлення після травми руки, через яку вона знялася з турніру в Маямі і пропускає турнір у Чарльстоні.

Про це третя “ракетка” України Леся Цуренко повідомила у facebook.

“Як ви вже знаєте - я пропускаю турнір в Чарльстоні. Спочатку думала, що пошкодження зовсім незначне, і треба лише відпочити 2-3 дны, проте рука захворіла, коли в Маямі я почала грати дитячим м'ячем. У місті після того, як знялася з турніру, залишилася довше саме для того, щоб краще підготуватися до Чарльстона, але тепер вирішила повернутися до Києва для повноцінного відновлення.

Наступними змаганнями для мене повинні стати Штутгарт, Мадрид, Рим і Париж. Але поки я досить довго побуду в Києві і побачимо, як все складеться”, - написала Цуренко.

Нагадаємо, наступний турнір, де заявлена друга "ракетка" України Леся Цуренко, стартує 22 квітня в Штутгарті (Німеччина). Тенісистка прийняла рішення пропустити ґрунтовий турнір серії WTA Premier в Чарльстоні, який стартував 1 квітня. Раніше вона знялася з турніру Premier Mandatory Miami Open через травму правої руки.

Читайте також: Світоліна, Цуренко і Ястремська заявлені на турнір WTA Premier 5 в Римі

Також Леся Цуренко потрапила до заявочного листа ґрунтового турніру WTA Premier 5 в Римі (Італія). Тенісистка вп'яте виступить в основній сітці цього турніру. Свій кращий результат вона показала 2016 та 2017 років, коли дійшла до другого кола.

Фото: instagram/esiatsurenko

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-