Формула-1: Мік Шумахер розповів, що у Ferrari одразу відчув себе як вдома

Формула-1: Мік Шумахер розповів, що у Ferrari одразу відчув себе як вдома

Укрінформ
Чинний чемпіон Євро “Ф3” німецький пілот Мік Шумахер поділився враженнями від своїх перших тестів у “Формулі-1”.

Мік Шумахер, зокрема, назвав свої перші тести у сучасному боліді “Формули-1” “дивовижними” і зазначив, що за кермом Ferrari 2019 року одразу “відчув себе як вдома”.

“Це було дивовижно. Відчуття, яке я мав, коли виїжджав на трек, вперше натиснув на газ і все інше, я подумав: “ця річ має серйозну потужність”. Я відчував себе добре. У машини такий величезний потенціал з точки зору швидкості у поворотах та зчеплення і в усьому, що важко описати – я впевнений, що попереду ще багато всього. Це було приємно, це було справді відчуття, як вдома.

Було неймовірно проїхати ці перші кола і бачити всіх хлопців, які працюють із машиною, працюють зі мною. Я відчував себе дуже комфортно, я відчував себе як вдома.

Я лише чекаю, щоб виїхати туди знову, з нетерпінням чекаю спроби покращити моменти, які я хотів покращити сьогодні. Я не проїхав, можливо, стільки кіл, скільки хотів, тому спробую розширити план роботи на трасі на завтра”, - цитує Шумахера motorsport.com.

Читайте також: Формула-1: Мік Шумахер розпочав свої перші тести разом із Ferrari в Бахрейні

Нагадаємо, у вівторок, 2 квітня, чинний чемпіон Євро “Ф3” Мік Шумахер, який є сином семикратного чемпіона світу Міхаеля Шумахера, взяв участь у своїх перших тестах "Ф1” у складі Ferrari після Гран-прі Бахрейну – раніше він випробував батьківський Benetton 1994 року у Спа. Шумахер проїхав 56 кіл у перший день тестів у Бахрейні, який був перерваний дощем, і посів друге місце у протоколі після пілоту Red Bull Макса Ферстаппена завдяки колам на найм’якіших шинах C5.

Сьогодні 20 річний німецький пілот Мік Шумахер працюватиме з Alfa Romeo C38.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-