Жозе Моурінью хотів би виграти Лігу чемпіонів УЄФА з третім клубом

Жозе Моурінью хотів би виграти Лігу чемпіонів УЄФА з третім клубом

Укрінформ
Екс-наставник мадридського футбольного клубу “Реал” і англійського “Манчестер Юнайтед” Жозе Моурінью розповів, де б хотів продовжити тренерську кар’єру.

56-річний португальський фахівець Жозе Моуріньо в інтерв'ю Record, зокрема, повідомив, що хотів би попрацювати в чемпіонаті Німеччини та виграти Лігу чемпіонів УЄФА з третім клубом.

“У Німеччині я ще не працював. Чому ні? Подивимося. Я б хотів постаратися виграти Лігу чемпіонів з третім клубом і взяти п'яте чемпіонство в п'яти різних лігах. Але мені не завжди вдається отримати те, чого я хочу, а мої амбіції не обмежуються цим капризом”, - цитує Моурінью XSPORT.

Читайте також: Сульшер увійде до топ-3 найбільш високооплачуваних тренерів в АПЛ - ЗМІ

Нагадаємо, головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моурінью припинив співпрацю з англійським клубом у грудні 2018 року. Моурінью очолював "Манчестер Юнайтед" з 27 травня 2016 року. Разом із клубом він виграв Кубок англійської ліги, Суперкубок країни і Лігу Європи УЄФА. В якості головного тренера, крім "Манчестер Юнайтед" і "Реала", 55-річний фахівець працював у португальських командах "Бенфіка", "Уніан Лейрія" і "Порту", італійському "Інтері", англійському "Челсі".

фото: Racing Post

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-