Прокунін залишив посаду старшого тренера жіночої збірної України з біатлону

Прокунін залишив посаду старшого тренера жіночої збірної України з біатлону

Укрінформ
Російського фахівця не влаштовують умови роботи.  Гандбол: "Мотор" проиграл "Виве Кельце" в ответном матче 1/8 финала Лиги чемпионовГандбол: "Мотор" проиграл "Виве Кельце" в ответном матче 1/8 финала Лиги чемпионов

Старший тренер жіночої збірної України з біатлону Андрій Прокунін оголосив про те, що залишає свою посаду. Наставника не влаштували умови роботиГандбол: "Мотор" проиграл "Виве Кельце" в ответном матче 1/8 финала Лиги чемпионов, які йому запропонувати в Федерації біатлону України. Про це повідомляє biathlon.com.ua.

«Хочу повідомити, що з сьогоднішнього дня я не є старшим тренером жіночої збірної України. Той формат роботи, який був запропонований федерацією, не влаштовує мене, як тренера.

Я хочу зростати, розвиватися, але в зв'язку з тим, що багато спортсменок перебувають на індивідуальній підготовці з особистими тренерами, я не бачу можливості для самореалізації. Тому я прийняв рішення залишити цю посаду і дати можливість реалізуватися в цій ролі іншим фахівцям», - пояснив своє рішення Прокунін.

Читайте також: Українська біатлоністка Джима радитиметься з лікарями щодо наступного сезону

Нагадаємо, на чемпіонаті світу в Естерсунді жіноча збірна України завоювала бронзові медалі в естафетній гонці.

У загальному заліку Кубка світу серед українок найкращий результат показала Анастасія Меркушина, яка посіла 35-е місце.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-