WBA офіційно позбавила українського боксера Усика титулу у важкій вазі

WBA офіційно позбавила українського боксера Усика титулу у важкій вазі

Укрінформ
Всесвітня боксерська асоціація (WBA) скасувала торги по бою Усик — Лебедєв, а також позбавила українця титулу організації у важкій вазі.

Прийнявши рішення про перехід до надважкого дивізіону, українець Олександр Усик звільнив титул WBA Super у важкій вазі і відмовився від поєдинку з "чемпіоном у відпустці" Денисом Лебедєвим. Про це повідомляє fightnews.info.

Керівництво WBA опублікувало офіційний коментар з цього приводу, в якому повідомило про скасування промоутерських торгів щодо поєдинку Олександр Усик - Денис Лебедєв, а також про позбавлення українця титулу їх організації. 

“27 березня українець Олександр Усик відправив особистого листа в WBA, в якому заявив про бажання виступати в суперважкій ваговій категорії. Перехід в надважкий дивізіон має на увазі відмову від пояса WBA у важкій вазі.

У світлі нових обставин, що стосуються кар'єри Усика, комісія закрила раніше анонсовані промоутерські торги по можливому поєдинку Олександра проти росіянина Дениса Лебедєва”, - йдеться у коментарі WBA.

Читайте також: Усик офіційно відмовився від чемпіонського поясу WBA

Як повідомляв Укрінформ, вчора абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик відмовився від пояса WBA, про що оголосив у своєму Instagram. 19 березня Всесвітня боксерська асоціація (WBA) зобов'язала Олександра Усика провести захист свого поясу проти росіянина Дениса Лебедєва.

Свій останній бій Усик провів проти Тоні Белью, відправивши суперника в нокаут у восьмому раунді. Таким чином українець захистив усі чемпіонські титули у важкій вазі. Наступний свій бій він проведе в суперважкому дивізіоні.

Фото: WBSS

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-