Жданов: Від плідної співпраці між регіонами та міністерством виграє український спорт

Жданов: Від плідної співпраці між регіонами та міністерством виграє український спорт

Укрінформ
Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов 29 березня з робочим візитом відвідав Рівненщину.

Урядовець зустрівся з головою Рівненської ОДА Олексієм Муляренком, з яким обговорив стан розвитку фізичної культури та спорту в регіоні, повідомили Укрінформу у прес-службі Мінмолодьспорту.

Зокрема, йшлося про перспективи програми будівництва палаців спорту, питань фінансування розбудови спортивної інфраструктури. Міністр відзначив, що нинішнього  тижня уряд прийняв відповідні постанови щодо субвенції таких програм.

"Разом ми здатні зробити багато позитивних справ для розвитку фізичної культури та спорту на Рівненщині. Безумовно, від такої конструктивної співпраці між регіонами та профільним міністерством у виграші буде весь український спорт", - підкреслив урядовець.

Ігор Жданов ознайомився з ходом реконструкції стадіону "Авангард" в Рівному, який тривалий час був головною спортивною спорудою області. На реконструкцію сесією Рівненської міської ради було виділено перші 50 млн грн. Загальна вартість робіт становить 200 млн грн. Нині триває демонтаж металевих та залізобетонних конструкцій арени.

Читайте також: Уряд затвердив порядки розподілу субвенцій на будівництво палаців спорту

Планується, що вже 2021 року "Авангард" знову прийматиме змагання. На стадіоні облаштують 13 тисяч місць для глядачів, футбольне поле, 8 бігових доріжок, легкоатлетичний манеж, місця для коментаторів, VІР-персон, флеш-інтерв’ю, прес-конференцій тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-