Новий сектор для легкоатлетичних метань відкрили в Кам’янці-Подільському

Новий сектор для легкоатлетичних метань відкрили в Кам’янці-Подільському

Укрінформ
У Кам’янці-Подільському відкрили новий сектор для легкоатлетичних метань.

Новий сектор для легкоатлетичних метань з’явився на стадіоні Камянець-Подільського університету імені Івана Огієнка завдяки ініціативі НОК України у Хмельницькій області. Про це повідомляє прес-служба НОК України.

За ініціативи відділення НОК в області з обласного бюджету виділили 750 тис. грн на створення сертифікованого сектору для метання диска та молота.  З 7 березня поточного року провели  роботи з монтажу закупленого обладнання, після завершення яких і відбулося офіційне відкриття.     

На урочистому відкритті були присутні голова Хмельницької обласної ради Михайло Загородній, члени виконкому відділення НОК  в області Віктор Флентін, Олександр Прокопов, Леонід Гурман, ректор університету Сергій Копилов, викладачі, працівники та студенти вишу.

Вже 10 років поспіль на базі стадіону КПНУ за підтримки відділення НОК  України в Хмельницькій області проводяться змагання з легкоатлетичних метань, які торік отримали статус всеукраїнських.

Читайте також: Збірну України на ЧС-2019 з кросу представлятимуть 4 легкоатлетів

1 - 20 квітня в Камянці-Подільському проводитимуться навчально-тренувальні збори національної команди України з легкоатлетичних метань, а  18-20 квітня  відбудуться Всеукраїнські змагання з метань на честь олімпійських чемпіонів Фаїни Мельник та Анатолія Бондарчука, на які запрошені найкращі вітчизняні спортсмени різних вікових груп.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-