Михайлюк мало грає в

Михайлюк мало грає в "Детройт Пістонс" через ветеранів - тренер

Укрінформ
Головний тренер американського клубу НБА "Детройт Пістонс" Дуейн Кейсі прояснив, чому український атакуючий захисник Святослав Михайлюк отримує мало ігрової практики.

Дуейн Кейсі в інтерв’ю detroitnews, зокрема, зазначив, що високо цінує українського баскетболіста, але в команді з ним конкурують кілька ветеранів, тому для Михайлюка просто не залишається хвилин.

"Михайлюк - відмінний шутер. Я в захваті від нього і Кайра Томаса. Вони дозволяють впевнено дивитися на нашу команду в майбутньому. Михайлюк атлетичний і фізично міцний. Він ні від кого не відступає. Навіть якщо Святослав помиляється в якомусь моменті або здійснює неточний кидок, це відбувається не через нестачу старання або таланту.

Михайлюк - дійсно хороший распасовщик. Я розмовляв із тренерами "Гранд Рапідс". Вони переконані, що в майбутньому він буде в більшій мірі розігруючим, ніж будь-ким ще. Він буде тим, хто кидає розігруючим. Приємно це знати і бачити. Михайлюк виконує функції типового шутера на тренуваннях, але він різносторонній хлопець, він розумний і розуміє гру. На жаль, з ним конкурують кілька ветеранів, таких як Вейн Еллінгтон і Ленгстон Гелловей. Для Михайлюка просто не залишається хвилин, але ми високо цінуємо його", - цитує Кейсі Basket.com.ua.

Читайте також: Михайлюк взяв участь в матчі НБА “Маямі” – “Детройт”

Як повідомляв Укрінформ, 14 березня атакуючий захисник клубу “Детройт Пістонз” український баскетболіст Святослав Михайлюк взяв участь у матчі НБА проти “Маямі Хіт”. Святослав Михайлюк відіграв у ньому 5 хвилин 51 секунду, але очок не набрав.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-