Українська біатлоністка Джима радитиметься з лікарями щодо наступного сезону

Українська біатлоністка Джима радитиметься з лікарями щодо наступного сезону

Відео
Укрінформ
Українська біатлоністка Юлія Джима, яка перед чемпіонатом світу мала проблеми зі спиною, розповіла про стан свого здоров’я.

Юлія Джима в інтерв’ю XSPORT, зокрема, зазначила, що збирається порадитися з лікарями і вирішити, чи реально вона зможе бігати і витримати цілий сезон.

“У мене є доктор, з яким я працюю. Це давня травма в мене. Просто поки що не було можливості все налагодити. Я поки його чекаю, він у відпустку пішов. Тому поки чекаю квітня, а там будемо думати.

Пауза наступного сезону? Я ще не думала з цього приводу. Я хочу зараз розібратися зі здоров'ям, проаналізувати. Точніше навіть не проаналізувати, тому що це я вже зробила, а зрозуміти перспективу, наскільки я зможу з усім цим продовжувати. Потім вже, виходячи з цього, - пробувати рухатися далі й бігати.

Не все залежить від мене. Це ж не в тому плані, що ось я беру паузу з якоїсь конкретної причини. Я не говорила про паузи. Мені просто треба зрозуміти, що робити з усім цим набором, що мене відвідував в цьому і попередньому сезоні. Воно ж нікуди не дівається. На якийсь час воно все згасло: травми, розтяжки, а потім все одно все повертається. Коли йдуть навантаження, коли починається сезон, гонки, на емоційному тлі... Тому мені треба поговорити з лікарями, що вони мені скажуть - наскільки реально бігати і витримати цілий сезон. Всі говорять, що реально, але у мене поки що не виходить”, - сказала Джима.

Відео інтерв'ю:

Нагадаємо, у загальному заліку Кубка світу кращою серед українськиї біатлоністок стала Анастасія Меркушина (213), яка посіла 35 місце. Юлія Джима (187), яка виграла "золото" в індивідуальній гонці на першому етапі Кубка світу в словенській Поклюці, посіла 37 місце.

Читайте також: Італійка Вірер здобула перемогу у загальному заліку Кубка світу з біатлону

Після "золота" в індивідуальній гонці в Поклюці, киянку переслідували часті хвороби, а перед чемпіонатом світу виникла проблема зі спиною. У складі естафетної четвірки Юлія Джима завоювала "бронзу" чемпіонату світу в Естерсунді. Сезон-2018/19 біатлоністка завершила достроково, не відправившись на заключний етап Кубка світу в Голменколлен.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-