Грабіжник, який поранив тенісистку Квітову, засуджений на 8 років

Грабіжник, який поранив тенісистку Квітову, засуджений на 8 років

Фото
Укрінформ
Грабіжник, який 2016 року поранив другу “ракетку” світу чеську тенісистку Петру Квітову, засуджений до восьми років позбавлення волі.

Відповідне рішення у справі про напад на тенісистку Петру Квітову днями виніс чеський суд. Про це повідомляє БТУ.

У грудні 2016 року злочинець Радим Зондра наніс Петрі Квітовій ножові поранення лівої руки, коли проник до її власної квартири в Простейові.

Фото: idnes.cz
Фото: idnes.cz

Після операції на робочій руці Квітова проходила відновлення протягом п'яти місяців і повернулася на корт в кінці травня на Ролан Гаррос, вигравши свій стартовий матч. Свій перший турнір після інциденту Петра виграла влітку 2017 року в Бірмінгемі, а минулого сезону записала на свій рахунок 5 титулів.

За інформацією Associated Press, обласний суд в місті Брно постановив визнати винним Радима Зондру в заподіянні тяжких тілесних ушкоджень Петрі Квітовій в грудні 2016 року. Прокурор вимагав для обвинуваченого 12 років позбавлення волі, проте суд ухвалив рішення призначити 8 років в'язниці.

Обвинувачений свою провину не визнає і може подати апеляцію.

Читайте також: Світоліна піднялася на п'яте місце в рейтингу WTA

Нагадаємо, що на початку нинішнього року чеська тенісистка Петра Квітова дійшла до фіналу Australian Open і повторила свій кращий результат в рейтингу WTA, піднявшись на другу сходинку.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-