Євро-2020: камбек врятував Данію від поразки у Швейцарії

Євро-2020: камбек врятував Данію від поразки у Швейцарії

Укрінформ
Вісьмома матчами завершився другий тур відбіркового етапу чемпіонату Європи з футболу 2020 року.

Збірна Швейцарії зіграла внічию 3:3 з командою Данії, яка програвала з різницею в три м'ячі, але зуміла відігратися, забивши останній м'яч у доданий час, повідомляє Укрінформ.

Також у групі D збірна Ірландії виявилася сильнішою за команду Грузії - 1:0. У турнірній таблиці ірландці набрали 6 очок, швейцарці - 4, данці - 1, у команд Гібралтару і Грузії очок немає.

У групі F збірна Іспанії обіграла команду Мальти (2:0), румунські футболісти розгромили суперників з Фарерських островів (4:1), а збірні Норвегії та Швеції зіграли внічию (3:3), причому шведи програвали по ходу зустрічі з рахунком 0:2 і всі свої м'ячі забили після 70-ї хвилини. Турнірне становище: Іспанія - 6 очок, Швеція - 4, Румунія - 3, Мальта - 3, Норвегія - 1, Фарерські острови - 0.

Збірна Італії в Пармі здобула переконливу перемогу над командою Ліхтенштейну з рахунком 6:0. В інших матчах групи J збірна Фінляндії на виїзді обіграла команду Вірменії з рахунком 2:0, а збірні Боснії та Герцеговини і Греції переможця не виявили - 2:2, причому боснійці завершували матч у меншості, а греки зрівняли рахунок на 85-й хвилині, програючи після першого тайму з рахунком 0:2. У турнірній таблиці лідирують італійці, які набрали 6 очок, далі йдуть команди Греції, Боснії і Герцеговини (по 4 очки), Фінляндії (3), Вірменії та Ліхтенштейну (обидві - 0).

Читайте також: Збірна України з футболу повернулася додому після двох матчів відбору на Євро-2020

Нагадаємо, збірна України з чотирма очками лідирує у групі В. Наступні матчі у кваліфікації Євро-2020 "синьо-жовті" проведуть 7 та 10 червня у Львові проти команд Сербії та Люксембургу відповідно.

Фото: Getty Images.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-