Наставник збірної Люксембургу вважає, що фолу в грі з Україною не було

Наставник збірної Люксембургу вважає, що фолу в грі з Україною не було

Укрінформ
Головний тренер збірної Люксембургу з футболу Люк Гольц поділився враженнями від поєдинку зі збірною України (1:2), який відбувся 25 березня в рамках відбору на Євро-2020.

Люк Гольц на післяматчевій прес-конференції не приховував свого розчарування результатом домашнього поєдинку з Україною та зазначив, що фолу, за який призначили штрафний у ворота його команди, не було.

“Дуже прикро, що ми пропустили такий вирішальний гол. На мою думку, фолу, за який призначили той штрафний, не було. Утім, зважаючи на те, що за результатами Ліги націй збірна України входить до числа кращих команд Європи, я дуже задоволений якістю гри, яку продемонстрували мої футболісти.

Ми мали багато шансів забити вдруге. Треба бути спокійнішими в реалізації. Поки що ми не можемо похвалитися цією футбольною чеснотою, адже наші гравці виступають у других, третіх, навіть четвертих лігах. Але, повторюся, я дуже задоволений своєю командою. Ми стрибнули на декілька щаблів угору. Настільки сильною свою команду я ще не бачив”, - цитує Гольца прес-служба Федерації футболу України.

Читайте також: Збірна України боролася до кінця і заслужила перемогу над Люксембургом - Шевченко

Як повідомляв Укрінформ, 25 березня національна збірна України з футболу провела другий поєдинок у відбірковому турнірі чемпіонату Європи-2020, в якому на 8-тисячному стадіоні "Жозі Бартель" здобула вольову перемогу над командою Люксембургу з рахунком 2:1. Давід Тюрпель з близької відстані відкрив рахунок на 34-й хвилині зустрічі, гості відновили паритет на 40-й хвилині після результативного удару Віктора Циганкова, якому асистував Олександр Зінченко. У доданий час м'яч у власні ворота зрізав Жерсон Родрігеш (90+3).

На старті відбору Євро-2020 22 березня підопічні Андрія Шевченка зіграли внічию (0:0) проти збірної Португалії - чинного чемпіона Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-