Дем'яненко: У грі з Люксембургом Циганков здатний якісно замінити Марлоса

Дем'яненко: У грі з Люксембургом Циганков здатний якісно замінити Марлоса

Укрінформ
Екс-тренер київського Динамо "Анатолій Дем'яненко поділився очікуваннями від відбіркового футбольного матчу Євро-2020 Люксембург - Україна.

Він, зокрема, вважає, що травмованого хавбека Марлоса у складі "синьо-жовтих" може якісно замінити Віктор Циганков, повідомляє Sport.ua.

"Я прилетів до Люксембурга, щоб підтримати нашу національну команду. У розташуванні збірної України панує гарний настрій. Важливо, щоб не було недооцінки суперника. До гри з Люксембургом варто підійти дуже серйозно. Вважаю перемогу цієї команди над Литвою невипадковою, хто б що не казав . Багато хто посилається на кризу в литовському футболі, але я думаю, що, перш за все, прогресу досягла збірна Люксембургу. Вона продемонструвала хороший рух і бійцівські якості. Люксембург - це сильний середняк. Нашій національній команді волею календаря довелося розпочати відбір двома виїзними поєдинками. І якщо ми змогли взяти бал у гостьовій зустрічі з Португалією, то з Люксембургу просто зобов'язані привезти три очки. У збірної України є багато класних виконавців - не 11-13 чоловік, а усі 25. Той же Циганков, вважаю, здатний якісно замінити Марлоса, який вибув із гри. З Люксембургом необхідно грати строго в обороні, а попереду треба  реалізувати свої моменти", - сказав Дем'яненко.

Читайте також: Букмекери зробили прогноз на матч Люксембург - Україна

Нагадаємо, поєдинок між збірними Люксембургу та України розпочнеться сьогодні на стадіоні "Жозе Бартель" о 21.45 за київським часом.

Турнірне становище у відбірковій групі В після першого туру: Люксембург - 3 очки (1 гра), Україна - 1 (1), Португалія - ​​1 (1), Сербія - 0 (0), Литва - 0 (1).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-