Тренер збірної Люксембургу: Українським футболістам не можна давати вільного простору

Тренер збірної Люксембургу: Українським футболістам не можна давати вільного простору

Укрінформ
Головний тренер збірної Люксембургу по футболу Люк Гольц через три дні після сенсаційної перемоги над Литвою (2:1) у відборі на Євро-2020 поділився думками про наступного суперника - національну команду України.

Наставник люксембуржців заявив, що у грі з українцями його підопічним треба ще більш інтенсивно відпрацьовувати на полі, повідомляє Zbirna.com

"У цій грі наша команда має ще більш інтенсивно відпрацьовувати на полі. Українцям не можна давати вільного простору. Завдання моїх гравців - продемонструвати командний дух, бути дуже уважними і діяти точно у відповідності до стратегічного плану", - сказав Гольц.

Крім того, тренер збірної Люксембургу високо відгукнувся про якості українських гравців: "Небезпечні футболісти, технічно сильні й добре володіють м'ячем".

Нагадаємо, поєдинок між збірними Люксембургу та України розпочнеться снгодня на стадіоні "Жозі Бартель" о 21.45 за київським часом.

Читайте також: Букмекери зробили прогноз на матч Люксембург - Україна

Турнірне становище у відбірковій групі В після першого туру: Люксембург - 3 очки (1 гра), Україна - 1 (1), Португалія - ​​1 (1), Сербія - 0 (0), Литва - 0 (1).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-