Хорватія програла в Угорщині, Німеччина перемогла у Нідерландах у відборі на Євро-2020

Хорватія програла в Угорщині, Німеччина перемогла у Нідерландах у відборі на Євро-2020

Укрінформ
Десятьма поєдинками у неділю стартував другий тур відбіркового етапу чемпіонату Європи з футболу 2020 року.

Угорщина у Будапешті здобула вольову перемогу над віце-чемпіоном світу Хорватією - 2:1, в іншому поєдинку групи Е Вельс у Кардіффі завдав мінімальної поразки Словаччині - 1:0, повідомляє Укрінформ.

Кіпр у Нікосії поступився з фавориту групи I Бельгії - 0:2, Казахстан у Нур-Султані програв Росії - 0:4, а футболісти Сан-Марино в Серраваллє зазнали поразки від гостей з Шотландії - 0:2.

Північна Ірландія (група С) у Белфасті вирвала перемогу у Білорусі - 2:1, а Нідерланди в Амстердамі віддали важливі турнірні очки Німеччині - 2:3.

Представники групи G продовжили відбірковий цикл матчами Ізраїль - Австрія - 4:2, Польща - Латвія - 2:0, Словенія - Північна Македонія - 1:1.

Нагадаємо, збірна України свій другий поєдинок в групі В проведе у понеділок, 25 березня. Суперником "синьо-жовтих" на виїзді буде команда Люксембургу.

Читайте також: Шевченко обіцяє зміни у складі і гру на перемогу

За підсумками групового етапу кваліфікації, який завершиться 19 листопада, визначаться 20 учасників фінальної стадії Євро-2020 - по дві кращих команди в усіх десяти групах. Останні чотири путівки отримають переможці стикових протистоянь плей-оф Ліги націй УЄФА.

Фото: Getty Images.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-