Ротань прокоментував свій перший матч на чолі молодіжної збірної України

Ротань прокоментував свій перший матч на чолі молодіжної збірної України

Відео
Укрінформ
Головний тренер молодіжної збірної України (U-21) Руслан Ротань поділився враженнями від свого першого матчу на чолі команди.

Руслан Ротань, коментуючи результат в матчі проти збірної Естонії (0:0), зокрема, зазначив, що дали трохи більше часу тим футболістам, у яких недостатньо ігрової практики в своєму клубі.

“Чи було хвилювання? Звичайно, я завжди хвилюватимуся за свою команду і в плані результату, і в плані всього, що стосується колективу. Щодо гри, то хочеться сказати компліменти на адресу футболістів. Мені сподобалися їхня самовіддача, азарт. Вони хотіли перемогти і створили для цього достатню кількість моментів. У підсумковому результаті немає нічого страшного — ми працюємо лише третій день, хлопці звикають до наших вимог.

Намагаємося всім хлопцям дати ігрову практику. Сьогодні ми дали трохи більше часу тим, хто не так часто виступав за свій клуб. Є гравці, які виходять на поле на постійній основі, тому в нас були заміни, і дехто зіграв по 20 хвилин. Інформацію по матчу збираємо, вона для нас дуже важлива”, - цитує Ротаня прес-служба Федерації футболу України.

Читайте також: Українська футбольна молодіжка під орудою Ротаня розпочала з нічиєї

Відео післяматчевого коментаря Ротаня:

Як повідомляв Укрінформ, у рамках підготовки до відбору на Євро-2021 (U-21) молодіжна збірна України з футболу бере участь у товариському турнірі в Туреччині. У четвер, 21 березня, “синьо-жовті” провели перший матч під керівництвом головного тренера Руслана Ротаня. На турнірі у місті Белек українці зіграли унічию (0:0) з командою Естонії. Сьогоднішній поєдинок Україна - Македонія розпочнеться о 14.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-