Збірна України з футболу випробувала газон стадіону в Лісабоні

Збірна України з футболу випробувала газон стадіону в Лісабоні

Відео
Укрінформ
Збірна України з футболу випробувала газон стадіону “Да Луж” у Лісабоні, на якому сьогодні стартує у відборі Євро-2020 матчем проти збірної Португалії.

Вранці 21 березня футболісти збірної України на чолі з головним тренером Андрієм Шевченком здійснили традиційну прогулянку та відмітили чудову весняну погоду в Лісабоні, а ввечері провели передматчеве тренування. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

“Ввечері “синьо-жовті” вийшли на смарагдовий газон стадіону “Да Луж” — поле у гарному стані й готове до завтрашніх навантажень. У занятті взяли участь усі 25 гравців, які прилетіли до Лісабона”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Зінченко в грі з Португалією вважає Сілву небезпечнішим за Роналду

Відео з місця події:

Розминка воротарів:

Як повідомляв Укрінформ, ввечері 20 березня збірна України з футболу прибула до Лісабона на матч проти Португалії в рамках відбору Євро-2020. Вчора українські футболісти провели передматчеве тренування в Лісабоні, яке розпочалося о 21.00 за київським часом, а сьогодні, 22 березня, "жовто-сині" стартують у кваліфікації Євро-2020. Поєдинок із португальцями розпочнеться о 21.45.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-