Фернанду Сантуш: Збірна Португалії не змінить тактику після повернення Роналду

Фернанду Сантуш: Збірна Португалії не змінить тактику після повернення Роналду

Укрінформ
У п'ятницю, 22 березня, національна збірна України з футболу проведе у Лісабоні свій перший матч у відбірковому циклі Євро-2020 проти команди Португалії.

Сьогодні ж головний тренер наших суперників Фернанду Сантуш на регламентній прес-конференції поділився очікуваннями від цього поєдинку, зазначивши, що не сумнівається у перемозі своїх підопічних, повідомляє Dynamo.kiev.ua із посиланням на португальські ЗМІ. 

"Наша збірна не змінить свою тактику після повернення до її складу Роналду. Ми завжди грали 4-4-2 або 4-3-3. Кріштіану грав форварда, який постійно зміщується, тобто, - менш класичним способом... У нас є гравці , які проводять практично по 50 ігор за сезон, деякі футболісти зіграли за останні три тижні по сім-вісім поєдинків. Уся робота, яку ми нині виконуємо, спрямована на відновлення. Звичайно, приділяємо увагу технічним і тактичним аспектам. Не сумніваюся, що Португалія продемонструє відмінну гру й переможе. Мені не соромно вважати себе фаворитом, ми граємо вдома. Якщо я не буду впевнений у собі й команді, то на що тоді нам взагалі можна розраховувати", - заявив наставник чинних чемпіонв Європи.

Разом з тим, тренер високо оцінив потенціал збірної України, зазначивши, що це команда, якій "подобається контролювати гру".

"У складі збірної України виступають технічні й швидкі гравці. Це команда, яка любить володіти м'ячем, їй дуже подобається контролювати гру. "Шахтар" є відмінним постачальником гравців до збірної. Багато з футболістів, які завтра гратимуть, виступають у донецькому клубі під керівництвом Паулу Фонсеки, якого ми добре знаємо. Словом, ми дуже добре обізнані про можливості збірної України, про труднощі, які на нас чекають. Але ми також добре знаємо, що самі маємо робити", - сказав Фернанду Сантуш.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матч Португалія - ​​Україна

Нагадаємо, поєдинок 1-го туру відбору Євро-2020 Португалія - ​​Україна відбудеться 22 березня на стадіоні "Да Луж".

Разом із Португалією та Україною у групі В грають команди Сербії, Литви та Люксембургу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-