Українська команда має план протистояння збірній Португалії з футболу - Соболь

Українська команда має план протистояння збірній Португалії з футболу - Соболь

Укрінформ
Український захисник чеського “Яблонця” Едуард Соболь розповів про готовність зіграти за національну команду на старті Євро-2020.

Едуард Соболь, який наразі в Лісабоні разом з іншими футболістами збірної України готується до матчу проти Португалії (22 березня), зокрема, зазначив, що у команди є план, як протистояти чинному чемпіону Європи.

“Я сподівався і мріяв отримати виклик, багато працював. В “Яблонці” у мене зараз непоганий період, після зимової відпустки є ігрова практика, так що й у фізичному, й у психологічному плані я почуваюся відмінно. Мабуть, стежили за моїми виступами в Чехії й тренери збірної.

Звичайно, можна вважати збірну Португалії фаворитом, адже ми гратимемо проти чинних чемпіонів Європи в Лісабоні. Але наш тренерський штаб теж готувався, вивчав суперника й розробив план, як протистояти португальцям.

Роналду? Звичайно, він топ-гравець, один із кращих футболістів світу. Але ми постараємося знайти противагу цьому виконавцю, тренерський штаб нам у цьому допоможе.

Ми ставимо максимальні цілі — намагатимемося вийти з групи з першого місця. По ходу відбіркового турніру будемо дивитися, як складатиметься турнірна ситуація”, - цитує Соболя прес-служба Федерації футболу України.

Читайте також: Збірну України з футболу зустріли в Лісабоні у вишиванках

Як повідомляв Укрінформ, ввечері 20 березня збірна України з футболу прибула до Лісабону на матч проти Португалії в рамках відбору Євро-2020. Сьогодні українські футболісти проведуть передматчеве тренування, яке розпочнеться о 21.00 за київським часом. 22 березня "жовто-сині" стартують у кваліфікації Євро-2020 виїзним поєдинком з португальцями в Лісабоні, а 25 березня зустрінуться з Люксембургом. Початок матчів - о 21.45.

Фото:  FootBoom

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-